Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK objavio kalendar

Planirate ljetovanje? Evo na koje datume će biti najveće gužve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski autoklub objavio je kalendar gustoće prometa za 2017. godinu koji bi mnogima mogao olakšati odluku kada krenuti, odnosno kada uopće planirati odlazak na ljetni godišnji odmor.

Gužve na hrvatskim cestama tijekom ljetnih mjeseci uobičajena su pojava i mnogi su već unaprijed psihički pripremljeni na njih, no ipak postoji način da se izbjegne stajanje u kolonama i to na onim visokim ljetnim temperaturama.

Kako bi građani što bolje mogli isplanirati svoje putovanje i izabrati trenutak kad je na našim prometnicama najmanja gužva, Hrvatski autoklub pripremio je Kalendar gustoće prometa od siječnja 2017. godine do siječnja 2018. godine.

Prema njemu dani kada možda ipak ne bi trebalo putovati i kada se očekuje vrlo gust promet uz zastoje su - 8., 15., 22., 29. i 30. srpnja, 5.,6., 12.,13., 19. i 26. kolovoza te 2. i 3. rujna.

Pročitajte i ovo Hrvatski autoklub Putne informacije Nakon hakerskog napada, HAK-ova stranica opet u funkciji: "Vidljiva je velika većina ranijeg sadržaja" Haker za računalima Nedostupni korisnicima Hakeri napali servere Hrvatskog autokluba! "Radimo na suzbijanju napada, sve ćemo prijaviti policiji"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene