Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatsku dijeli još manje od 12 sati od službenog ulaska u Europsku uniju, no Europa je već napravila prvi korak - Hrvatska je uvrštena kao 28. članica na službenim stranicama EU, a na stranicama EU pojavila se i verzija na hrvatskom jeziku.


Vaše fotografije i video snimke obilježavanja ulaska Hrvatske u Europsku uniju, ali i blokade prometa u Zagrebu, možete nam slati na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

Internetska stranica www.europa.eu od danas ima i svoju verziju na hrvatskom jeziku, a Europska unija već danas je uvrstila Lijepu našu u svoju obitelj, kao 28. članicu.

Vezani članci Slika nije dostupna PROMETNI KOLAPS U ZAGREBU: Evo alternativnih pravaca! Slika nije dostupna Josipović: Dan kada su se ostvarili snovi!

>> UŽIVO Zagreb u blokadi, počeli dolasci izaslanstava i državnika

Na istoj stranici odsad se i na hrvatskom jeziku možete informirati o propisima, zakonima, EU fondovima te uvjetima i mogćnostima zapošljavanja u ostalim članicama Europske unije. Običnim građanima dostupne su i ostale infromacije, poput informacija o zdravstvenom osiguranju i putovanjima.

Hrvatska u ponoć ulazi i službeno u Europsku uniju, a u Zagrebu je organizirana velika proslava tog događaja, koje možete pratiti na našem portalu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook