Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stranice za odmor

Hrvatska hit destinacija i na društvenim mrežama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski turizam na društvenim mrežama sve je zastupljeniji. Upravo ondje sve više stranaca traži ideju za odmor. Hrvatska je među internetskom publikom vrlo popularna.

Južnokorejski par o Hrvatskoj i Splitu nije znao mnogo. Sve informacije dobili su putem interneta. 'Sve što sam znao o Hrvatskoj je da je na Balkanu, stoga sam morao malo istražiti na internetu', ispričao je mladić iz Južne Koreje.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti

TripAdvisor mjesto je sa savjetima, preporukama, ocjenama milijuna turista. 'U kolovozu smo dosegli brojku od 52 milijuna korisnika na mjesec, oni pregledavaju više od milijardu stranica', rekla je Vicvtoria Delany iz TripAdvisora.

Hrvatskoj ide odlično, rekord se popeo na četiri i pol milijuna pregleda na mjesec. O lijepoj našoj priča se na 13 tisuća aktivnih foruma. Popularnost raste, ali je možemo i povećati.

Preporuke se prenose i putem društvenih mreža. Stranica turističke zajednice na Facebooku najveća je hrvatska stranica, kao i jedna od najkvalitetnijih. A ne smije se zanemariti ni medij koji je uvijek uz vas, jer je u svijetu trenutačno oko pet milijardi mobitela. A Hrvatska ima već dosta vodiča.

'Možete provjeriti raspoloživi smještaj od privatnog do hotelskog, rezervirati direktno kroz svoj mobitel, tu je bitno napomenuti da je prošle godine 25 posto ljudi koji ima ovaj smart phone napravilo barem jednu rezervaciju preko svog mobitela', tvrdi Vedran Pražen iz Mobiexplorea.


 




 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene