Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvati će prvo na skijanje pa ravno na izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati kao sportska nacija, Hrvati će i ove godine okupirati europska skijališta.

Prošle ih je godine u zimskim radostima uživalo 350 tisuća, ove će nešto manje, no do finala, onog političkog, drugog kruga izbora, većina bi se trebala vratiti. Hrvatski tjedan na stranim skijalištima ove će sezone završiti već 9. siječnja pa će tako Hrvati sa skijališta ravno na birališta.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Dublinu - 1 Drugi napadnuti se vraća Za obitelj mladića ubijenog u Dublinu pokrenuli humanitarnu akciju, odaziv je velik

>> Kriza? Na skijanje ćemo potrošiti 100 milijuna eura

Umjesto snježnih radosti, većina će ipak uživati u blagoj, domaćoj, zimi. neki kažu kako inače idu na skijanje, no da ove godine zbog financijske situacije neće moći, dok drugi kažu kako ili ne idu, ili ne vole skijanje. A da mogućnosti baš i nisu, ne slažu se turistički djelatnici te tvrde kako su se prilagodili potrebama kupaca. 'Ove godine se putovanja planiraju kasnije, a prodaja skijaških aranžmana još uvijek traje', kaže Lucija Glušćević iz Generalturista.

Poznati kao ljubitelji luksuza, Hrvati su se i ove godine odlučili za poznata skijališta poput Madone di Campiello, a osim za smještaj, u džep treba posegnuti i za opremu, a ako pratite trendove to vas može koštati i nekoliko tisuća kuna, što će mnogi, vrlo vjerojatno, otplaćivati do ljeta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene