Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loto 7/39

Hrvat osvojio 29 milijuna kuna: Godinama je tražio sistem s kojim će pogoditi svih 7 brojeva i nije odustajao

Lutrija (FOTO: Profimedia)
Lutrija (FOTO: Profimedia)
Sretni dobitnik 29 milijuna kuna u Lotu 7/39 oglasio se i ispričao je detalje iz svog života, ali progovorio i o metodama koje je koristio pri odabiru brojeva.

U Lotu 7/39 Hrvatske lutrije jedan je Hrvat 5. svibnja ove godine osvojio nevjerojatnih 29 milijuna kuna, a sada se oglasio u javnosti. Odlučio je ostati anoniman, ali je ispričao neke detalje iz svog života i metode kojima se koristio pri odabiru brojeva. 

Pročitajte i ovo Lutrija (Foto: Getty Images) LIJEPA VIJEST Hrvatska ima novog milijunaša: Uplatio je 15 kuna, a posrećilo mu se na "Drugoj šansi". Poznato i iz kojeg je grada Slika nije dostupna Novi multimilijunaš Izvučena Super sedmica: Tko je dobio 79,7 milijuna kuna?

Riječ je o obiteljskom čovjeku, vjernom igraču dugi niz godina, koji je registriran na internetskim stranicama od samih početaka te usluge.

Godinama je igrao s društvom i prijateljima uporno pokušavajući pronaći neki sistem s kojim bi pogodili svih sedam brojeva. Igrali bi skraćene sisteme, razvijali svoje i birali brojeve na različite načine. Društvo za igru se mijenjalo, neki od prijatelja su, kako kaže, odustali, no ovaj sretni dobitnik nije odustajao i nadao se kako će, prije ili kasnije, pogoditi sve brojeve, piše Hrvatska Lutrija.

Želja mu se ostvarila prije nepunih mjesec dana kada je odigrao deset kombinacija i pravo slovo "A".  Kada je shvatio da je sve pogodio, ostao je, kaže, miran, staložen i bez euforije. Mir koji mu je u ovom trenucima, objašnjava, najvažniji, zadržao je i danas.

S dobitkom će, rekao je, zatvoriti sve trenutne obveze, a jedan dio anonimno će donirati nekim udrugama, uglavnom onima koje imaju konkretne potrebe i pomažu djeci, djeci s posebnim potrebama te ugroženijim obiteljima. Istaknuo je kako su upravo djeca i obitelj najveće bogatstvo koje ima.

Loto će ponovno zaigrati za nekoliko mjeseci, kada se "pročisti" i odredi nove brojeve za igru, a kaže da mu je ponovni dobitak još veći izazov nego prvi put.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene