Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan milijunaš

Umirovljenik iz Zagreba osvojio 2,9 milijuna kuna: "Nisam nikome rekao, a mislim da će tako i ostati"

Novac (Foto: Pixell)
Novac (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Umirovljenik (68) iz Zagreba 4. svibnja na Eurojackpotu je osvojio dobitak 5+1, vrijedan 2,9 milijuna kuna.

"Otkako sam se u veljači registrirao, igram isključivo na internetu. Tko bi više izlazio iz kuće samo da odigra, ovako je puno jednostavnije", rekao je Hrvatskoj lutriji ovaj 68-godišnjak priznajući i da se uspio registrirati tek nakon nekoliko pokušaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav peh (Ne)sretnik dobio 36 milijuna dolara, ali nije preuzeo dobitak na vrijeme Ilustracija Koja sreća "Suprugu sam rekla da me zasvrbio lijevi dlan": Umirovljenica imala dobar predosjećaj, već zna što dalje

I on je, kao i mnogi drugi koji su osvojili milijunske dobitke, izrazio je želju da ostane anoniman. Tvrdi da će i dalje živjeti isto kao i do sada usprkos činjenici da je milijunaš.

"Plan je da plana nema. Nastavljam živjeti istim stilom života i navike neću mijenjati. I dalje ću voziti stari auto, samo ću ga sada lakše popraviti. Igrat ću kao da nisam osvojio, a ovaj iznos bit će na sigurnom i koristit ću ga po potrebi. Najviše me veseli osjećaj sigurnosti za budućnost i to što više ne moram misliti o tome hoće li mi mirovina biti dostatna za taj mjesec ili ne. Za sada nikome nisam rekao za dobitak, a mislim da će tako ostati i dalje", kazao je dobitnik za Hrvatsku lutriju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene