Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervjui za strane medije

Hodak pokušava internacionalizirati presudu Zagorcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obrana Vladimira Zagorca, čini se, pokušava internacionalizirati presudu od sedam godina zatvora. Njegov branitelj Zvonimir Hodak ovog je tjedna dao intervju visokotiražnim američkim novinama New York Timesu.

U utorak sličan razgovor s Hodakom namjerava obaviti i britanska televizijska kuća BBC. Hodak tvrdi da su strani novinari kontaktirali njega, a ne obratno. Kaže - većina pitanja odnosila se na presudu i cijeli slučaj Zagorec, a manji dio bio je vezan za ubojstvo njegove kćeri Ivane.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "To je put u autoritarne režime" Svjetski mediji prenose ozbiljno upozorenje: "Stanje je opasno blizu prijelomne točke, napadi su se dogodili i u Hrvatskoj. Sve je veća zabrinutost i zbog njezine vlade" Denis Lingart osuđen na 13 godina zatvora Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na električnom romobilu: Pištoljem prijeto djelatnicima

'Ja sam objasnio formalno pravni aspekt tog procesa i opasnosti koje jedan ovakav proces krije za građane hrvatske, a to znači da svatko tko skupi dva svjedoka bilo kakve kvalitete i vjerodostojnosti može ishoditi presudu od sedam godina kao što je to u ovom slučaju', rekao je Zvonimir Hodak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene