Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HNL: Dinamo i Hajduk do pobjeda nakon preokreta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši zagrebačkog Dinama upisali su i petu pobjedu u hrvatskom prvenstvu. "Modri" su na gostovanju u Stanovima pobijedili Zadar 3:2 premda su na poluvremenu gubili 0:2. Zbog europskih obveza dvoboj petog kola u subotu je odradio i Hajduk. Splićani su na Poljudu porazili Slaven Belupo 3:1.

Ni 2:0 na poluvremenu nije bilo dovoljno Zadranima da dođu do svoje prve ovosezonske pobjede. Neuvjerljivi Dinamo nudio im se na pladnju, ali maksimirski modri na kraju ipak odlaze s tri osvojena boda, nakon što su u drugom poluvremenu Balaban i Mandžukić torpedirali domaćina. Tako je Dinamo nastavio svoju pobjedničku seriju, i sad već ima 5 bodova prednosti na tablici ispred drugoplasiranog Slaven Belupa, te 8 ispred Hajduka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kriza u Dinamu: I Slaven 'nokautirao' Modre Slika nije dostupna HNL: Stopostotni Dinamo 8 bodova ispred svih

Hajduk si nije dozvolio četvrti kiks zaredom u domaćem prvenstvu. Slaven Belupo poveo je pogotkom Jurića u 7. minuti, ali im je onda Kalinić zabio triput, za sigurnu pobjedu Splićana na Poljudu.

Dinamo, Hajduk i Slaven Belupo sada se mora koncentrirati na europske utakmice, koje su na rasporedu ovaj tjedan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene