Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tek nedavno objavljenom igrom već se zarazilo deset milijuna ljudi.


Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je u četvrtak na Twitteru poruku u kojoj moli turiste da ne hvataju Pokemone po Biokovu i Velebitu.

Vezani članci Potraga za nestalim mladićem na Perućkom jezeru - 2 I dalje se traga za mladićem (23) na Perućkom jezeru: Na terenu ronioci, koriste i dronove HGSS, ilustracija U tijeku velika potraga za nestalim mladićem: Uključeni gotovo svi spasitelji, traže ga dronovima, plovilima, psima, helikopterima...

Ako još  ne znate o čemu je riječ, čime se to zarazilo gotovo deset milijuna korisnika diljem svijeta, ponovit ćemo da je Pokemon GO igrica koju je Nintendo lansirao ovaj tjedan i koja je instantno je postala broj 1 među besplatnim aplikacijama u Appleovom iTunes storeu.

Igra je koncipirana tako da igrači moraju naći i hvatati Pokemone, a mogu se i boriti se s drugim likovima iz popularne animirane serije. Korisnici su prisiljeni hodati do određenih lokacija, a uređaj putem Bluetootha pronalazi Pokemone na mapi.

Kad smo već na temi, podsjetit ćemo vas i na duhoviti status koji je u utorak objavljen na Facebook stranici Klinike za psihijatriju Vrapče.