Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hebrang dobio infekciju od ugriza psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrija Hebrang prošlog je tjedna na Pašmanu spasio svog dugogodišnjeg ljubimca iz nevolje. Terijer Nil, zahvaljujući gospodarovoj hrabrosti, završio je s tek nekoliko ogrebotina, a Hebrang sa zavojem i na antibioticima.

U popodnevnoj šetnji, kada je Hebrang izveo svog terijera na čisti morski zrak, odnekud je izletio triput veći mješanac i zgrabio njegova ljubimca. 

Pročitajte i ovo Ilustracija misterij i liječnicima Mislila je da se ugrizla tijekom večere, no jedva je izvukla živu glavu: "Jezik mi je pocrnio, spominjali su amputaciju" Ilustracija Naegleria fowleri Nova smrt zbog amebe koja jede mozak: Ušla mu kroz nos dok je plivao u jezeru

"Odjednom je iskočio jedan veliki pas koji je tri do četiri puta veći od njega. Kriv je moj Nil jer kako je on mali, u strahu je zarežao, a ovaj je to shvatio kao napad i ščepao ga je za vrat'', ispričao je Hebrang. 

Doktor je reagirao spretno poput veterinara. Stavio je mješancu obje ruke u ralje, razmaknuo mu gornju i donju vilicu i pas je pustio Nila. No, Hebrangove su ruke ostale  zarobljene u napadačevoj čeljusti.  

"Sada je bio problem kako izvući iz tih ralja svoje ruke, to sam očito napravio nespretno, jer kad sam izvlačio svoje ruke on me ščepao i zabio svoje očnjake u polovinu dlana'', kazao je Hebrang.

Zbog ugriza je nastala duboka infekcija, upala limfnih čvorova, a Hebrang, unatoč zavijenoj ruci i dozi antibiotika, nije otišao na bolovanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene