Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraća se u Njemačku

HDZ prodao blindirani BMW, izgubili 2 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ se riješio jednog problema. Prodali su svoj luksuzni blindirani automobil koji je HDZ nabavio početkom godine, a u njemu se vozio Ivo Sanader. Taj auto HDZ je preuzeo krajem 2008., kada se kriza nazirala, a stajao je četiri milijuna kuna.

Nakon izbijanja afere Sanader se prestao voziti u njemu i najavio prodaju. Auto se vraća u Njemačku, a u cijeloj transakciji HDZ je izgubio. 'On je zapravo vraćen proizvođaču, napravljena je i procjena od strane neovisnog sudskog vještaka, auto je s obzirom na amortizaciju i na oštećenje koje je imao procijenjen na oko milijun i pol kuna. Oko dva milijuna kuna sredstva su koja su vraćena ili uplaćena u državni proračun, a ona razlika je negdje oko 600 tisuća kuna. Dakle, HDZ još jednom transparentno je prikazao sve ono što se događalo oko automobila,', rekla je Sunčana Glavak, glasnogovornica HDZ-a.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene