Nakon što je uhićen bivši saborski zastupnik i čelnik Autokluba Siget Damir Škaro, oglasio se HDZ čiji je član.

Galerija


''Vezano za slučaj Damira Škare, HDZ najoštrije osuđuje seksualno, obiteljsko kao i svaki drugi oblik nasilja'', priopćilla je Hrvatska demokratska zajednica. Navode da očekuju pravovremenu i energičnu reakciju nadležnih institucija, kao i promptno utvrđivanje činjenica.

Vezani članci Zgrada središnjice HDZ-a Izabrani novi predsjednici istarskog, riječkog i karlovačkog HDZ-a Mario Banožić - 1 Mario Banožić nakon prozivki izabran za novog predsjednika vukovarsko-srijemskog HDZ-a: "Stranka mora vratiti snagu na istoku gdje je gubila proteklih godina

''Sukladno tome i stranka će reagirati temeljem svojega Statuta u kojemu su jasno navedene stegovne mjere za teške povrede članske obveze'', poručili su.

Čelnik Autokluba Siget Damir Škaro uhićen je u srijedu ujutro nakon što ga je zaposlenica tog autokluba prijavila za silovanje. Kako doznajemo od pouzdanog izvora, uhićen je jutros prilikom ulaska u Hrvatsku. Od podnošenja prijave 12. kolovoza taj bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu bio je u Bosni i Hercegovini.