Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Damir Kajin rekao je da sljedeća turistička sezona zemlju mora spasiti od bankrota te kako je treba 'odraditi na plažama, u hotelima i trgovinama, a ne na uličnim prosvjedima'.


'Kada bi vlada umjesto u studenom raspisala izbore ranije, naprimjer u lipnju, pokazala bi odgovornost prema Hrvatskoj', rekao je Kajin, koji je iduće parlamentarne izbore nazvao 'prosvjedom svih prosvjeda'. Po njegovim riječima, svaka će promjena donijeti uspješniju, bolju, pošteniju i vjerodostojniju vlast, ali do te vlasti, smatra on, treba doći na izborima.

'Hrvatska ima i previše anarhije s ovom vladom, ali Hrvatskoj ne treba revolucija jer dan nakon nje slijedi čišćenje ulica, vraćanje povjerenja, jednom riječju stabilizacija', ustvrdio je Kajin, dodajući kako odgađanjem izbora u vladajućoj stranci kupuju vlastitu budućnost.

Vezani članci Dubrovnik najpogođeniji koronakrizom - 4 Dubrovačke atrakcije puste su poput brojnih turističkih mjesta u Hrvatskoj, no cijene i dalje izazivaju pažnju javnosti Slika nije dostupna Kajin je i službeno izbrisan iz evidencije članstva IDS-a

>> Kajin: Hrvatska sve veći talac HDZ-a

Istaknuo je da je 'šokiran riječima premijerke Kosor' kojima priznaje da je stanje u zemlji gore od onoga kako ga iznose mediji te da više nema novca za mirovine. Dodao je kako smatra nepojmljivim da je premijerka svjesna da je zemlja 'dovedena do dna i da zna da sa svojim ljudima neće uspjeti promijeniti to stanje', ali, dodao je, 'ekipa se s vlasti ne da'.

'To je neodgovorno i ravno izdaji naroda. Kao da žele da se poslije njih dogodi potop', poručio je Kajin, dodajući kako su se 'i arapski vlastodršci makli, no HDZ neće'.(Hina)