Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vozači, budite strpljivi

HAK upozorava: Zbog pojačanog prometa moguće su gužve, zastoji i kolone na cestama diljem zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog pojačanog prometa tijekom ponedjeljka moguće su poteškoće, povremeni zastoji i vožnja u koloni, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, pojedinim graničnim prijelazima, trajektnim lukama i pristaništima, upozorio je Hrvatski autoklub (HAK).

Isto upozorenje vrijedi i za gradske ceste, zagrebačku i riječku obilaznicu, pojedine dionice autocesta, Istarski ipsilon i dionice cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Pročitajte i ovo Gužve na prometnicama, ilustracija - 5 Turistički vikend Gužve na putu do mora: Najvažnije je imati strpljenja i sigurno doći do mjesta za odmor Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Zbog najavljene bure, podno Velebita i s orkanskim udarima, moguće su poteškoće prometovanja za pojedine skupine vozila.

U ponedjeljak, 23. i u utorak, 24. kolovoza zbog snimanja filma u Istri, na državnoj cesti DC421 na području Općine Raša, od Mosta Raša do Trgeta, vozit će se uz privremenu regulaciju prometa.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog povremeno povećane gustoće prometa tijekom dana moguća su čekanja u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene