Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bez posla su ostali Petar Šolić i Nikola Mendrila, dok Jasmin Krizmanić odlazi za predsjednika uprave nove tvrtke HAC održavanje i naplatu cestarina.


Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić smijenio je trojicu od sedmero svojih pomoćnika. Jasmin Krizmanić s dosadašnjeg radnog mjesta prelazi u HAC održavanje i naplatu cestarina, novu tvrtku koju uskoro zajednički osnivaju Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb, u kojoj će biti predsjednik Uprave. Pomoćnici Petar Šolić i Nikola Mendrila ostaju bez posla.

>> Hajdaš Dončić: Iz HŽ-a će izaći 3.200 ljudi

Vezani članci Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Blamaža s borbenim avionima: Plenković odgovorio ima li Krstičević njegovu potporu Rast Bandićeva kluba (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Jači koalicijski partner od HNS-a: Milan Bandić sve važniji za održavanje parlamentarne većine

U četvrtak bi ministar za novog pomoćnika trebao imenovati Igora Butorca, koji trenutno radi u riječkoj Jadroliniji.

Hajdaš Dončić je komentirao i sinoćnju željezničku nesreću kod Križevaca, u kojoj je nakon sudara putničkog i teretnog vlaka deset ljudi ozlijeđeno. Rekao je da se najvjerojatnije radi o ljudskom faktoru, da često upozorava direktore u HŽ-u te da je i sam svjestan svih problema.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook