Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bez posla su ostali Petar Šolić i Nikola Mendrila, dok Jasmin Krizmanić odlazi za predsjednika uprave nove tvrtke HAC održavanje i naplatu cestarina.


Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić smijenio je trojicu od sedmero svojih pomoćnika. Jasmin Krizmanić s dosadašnjeg radnog mjesta prelazi u HAC održavanje i naplatu cestarina, novu tvrtku koju uskoro zajednički osnivaju Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb, u kojoj će biti predsjednik Uprave. Pomoćnici Petar Šolić i Nikola Mendrila ostaju bez posla.

>> Hajdaš Dončić: Iz HŽ-a će izaći 3.200 ljudi

Vezani članci Konstituirajuća sjednica Glavnog odbora SDP-a - 2 Bernardić napustio sjednicu: Marija Lugarić nova predsjednica Glavnog odbora SDP-a, glavni tajnik stranke Vedran Babić Neizvjesni izbori u SDP-u Prebrojavanje glasova nakon izbora u SDP-u trajat će čitavu noć: Grbin uvjerljivo vodi, no prava borba je između Kolara i Ostojića

U četvrtak bi ministar za novog pomoćnika trebao imenovati Igora Butorca, koji trenutno radi u riječkoj Jadroliniji.

Hajdaš Dončić je komentirao i sinoćnju željezničku nesreću kod Križevaca, u kojoj je nakon sudara putničkog i teretnog vlaka deset ljudi ozlijeđeno. Rekao je da se najvjerojatnije radi o ljudskom faktoru, da često upozorava direktore u HŽ-u te da je i sam svjestan svih problema.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook