Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjene u Ministarstvu pomorstva

Hajdaš Dončić smijenio trojicu svojih pomoćnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez posla su ostali Petar Šolić i Nikola Mendrila, dok Jasmin Krizmanić odlazi za predsjednika uprave nove tvrtke HAC održavanje i naplatu cestarina.

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić smijenio je trojicu od sedmero svojih pomoćnika. Jasmin Krizmanić s dosadašnjeg radnog mjesta prelazi u HAC održavanje i naplatu cestarina, novu tvrtku koju uskoro zajednički osnivaju Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb, u kojoj će biti predsjednik Uprave. Pomoćnici Petar Šolić i Nikola Mendrila ostaju bez posla.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, saborski zastupnik (SDP) - 1 Sukob Izraela i Hamasa Hajdaš Dončić o izraelskom odgovoru na napad Hamasa i reakciju veleposlanstva: "Treba paziti da ne bude prekomjernog granatiranja" Siniša Hajdaš Dončić u studiju Dnevnika Nove TV - 5 Gost Dnevnika Nove TV Siniša Hajdaš Dončić o izjavama Andreja Plenkovića: "I dalje je na nekom egotripu, misli da je država - on". Komentirao i loš rejting SDP-a

>> Hajdaš Dončić: Iz HŽ-a će izaći 3.200 ljudi

U četvrtak bi ministar za novog pomoćnika trebao imenovati Igora Butorca, koji trenutno radi u riječkoj Jadroliniji.

Hajdaš Dončić je komentirao i sinoćnju željezničku nesreću kod Križevaca, u kojoj je nakon sudara putničkog i teretnog vlaka deset ljudi ozlijeđeno. Rekao je da se najvjerojatnije radi o ljudskom faktoru, da često upozorava direktore u HŽ-u te da je i sam svjestan svih problema.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene