Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREDBLAGDANSKE GUŽVE

Na Bajakovu kolona od 10 kilometara, na Bregani se čeka i do dva sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski autoklub upozorava na gužve na dijelu graničnih prijelaza i autocesta. Upozoravaju da treba voziti oprezno po mokrim i skliskim kolnicima većem dijelu zemlje.

Na graničnom prijelazu Bajakovo od jutros je kolona osobnih vozila duga oko desetak kilometara, a teretnih devet, doznajemo iz policije. Zbog gužve prometna policija već kod skretanja s autoceste A-3 kod Županje i čvorišta Lipovac preusmjeravaju osobna vozila na Tovarnik i Ilok, a teretna vozila na Tovarnik jer granični prijelaz Ilok zatvoren je zbor radova za teretna vozila do 10. lipnja 2014.

Pročitajte i ovo Gužve na Lučkom Hoće li riješiti problem? Ovo je plan za manje gužve na Lučkom: Pogledajte što se sve mijenja kod ulaza na autocestu Gužve na granicama i naplatnim kućicama - 2 REVOLTIRANI VOZAČI Bijes na granicama zbog višesatnih čekanja: "Hrvati su umislili da su bogovi zbog Schengena"

Pojačan je promet i na autocesti A3 Bregana- Lipovac prema Lipovcu. Povremeno se vozi u koloni od oko 4 kilometara kod bivše naplatne postaje Ivanja Reka u smjeru istoka, zbog gustoće prometa i suženja kolnika.

Treba voziti oprezno po mokrim ili vlažnim i skliskim kolnicima većem dijelu zemlje, upozoravaju iz HAK-a.

Prvi je dan zime!

U središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te Gorskome kotaru magla mjestimice smanjuje vidljivost. Na cestama kroz gorske predjele te na mostovima i nadvožnjacima moguća je poledica. Zbog radova, zatvorena je dionica autoceste A7 između čvorova Sveti Kuzam i Šmrika.

Putnički je promet pojačan na GP Bregani na ulazu u Hrvatsku (kolona oko 4 km, čekanje do 2 sata). Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

Radi se o uobičajenim predblagdanskim gužvama koje se očekuju sljedećih nekoliko dana, upozorava policija. (Hina/D.B./Agencija VLM)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene