Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lokalni mediji u Istri i Karlovcu izvještavaju o računima i opomenama koji su osvanuli na grobljima uoči blagdana Svih Svetih.


Grobovi u Fažani, osim cvijećem i svijećama u sjećanje na najmilije, ovih dana su 'ukrašeni' i opomenama dužnicima, piše iPress. 'U svakom redu je bar na nekoliko grobova bilo, bez imalo diskrecije, zalijepljeno pismo obavijesti o dugovanju vezano za to grobno mjesto', ispričala je istarskom portalu jedna čitateljica.

Vezani članci Groblje otklizalo u more Groblje otklizalo: Stanovnike talijanskog gradića šokirali plutajući ljesovi u moru Groblje,ilustracija (Foto: Pixsell,Grgo Jelavic, Dusko Jaramaz, Hrvoje Jelavic, Patrick Seeger/dpa, Ivica Galovic, Robert Anic) - 8 Što zapravo obilježavamo na dan Svih svetih, a što na Dušni dan?

Nemalo su se iznenadili i brojni Karlovčani kad su u povodu blagdana Svih Svetih pohodili grobove svojih najmilijih na Židovskom groblju u Karlovcu, piše pak Radio Mrežnica.
Naime, na starom karlovačkom Židovskom groblju svi spomenici imaju obavijest gradskog komunalnog poduzeća o plaćanju grobne naknade, kako im je dojavio slušatelj.