Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fažana i Karlovac

Grobove 'ukrasili' opomenama i računima za grobnu naknadu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalni mediji u Istri i Karlovcu izvještavaju o računima i opomenama koji su osvanuli na grobljima uoči blagdana Svih Svetih.

Grobovi u Fažani, osim cvijećem i svijećama u sjećanje na najmilije, ovih dana su 'ukrašeni' i opomenama dužnicima, piše iPress. 'U svakom redu je bar na nekoliko grobova bilo, bez imalo diskrecije, zalijepljeno pismo obavijesti o dugovanju vezano za to grobno mjesto', ispričala je istarskom portalu jedna čitateljica.

Pročitajte i ovo Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece" Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje

Nemalo su se iznenadili i brojni Karlovčani kad su u povodu blagdana Svih Svetih pohodili grobove svojih najmilijih na Židovskom groblju u Karlovcu, piše pak Radio Mrežnica.
Naime, na starom karlovačkom Židovskom groblju svi spomenici imaju obavijest gradskog komunalnog poduzeća o plaćanju grobne naknade, kako im je dojavio slušatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene