Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija raskrinkala je čini se kriminal u Gredelju. Policija sumnja da su dvojica odgovornih u poduzeću sklopila štetni ugovor s američkim trgovačkim društvom, vrijedan sedam milijuna dolara.


Za sredstva za pranje tračničkih vozila i drugu opremu Gredelj je uplatio tri i pol milijuna dolara predujma. Nije međutim dobio potrebnu bankovnu garanciju, a ugovor unatoč tome nije raskinut. Do danas je američka tvrtka isporučila tek manju količinu robe, a Gredelj je oštećen za višemilijunski iznos.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon što je bivši predsjednik završio u zatvoru, zemljom se širi val nasilja: Noću pljačkaju trgovine, prosvjednici marširaju naoružani štapovima Slika nije dostupna Fabek podnio ostavku u Gredelju

'Počinjena je šteta na štetu poduzeća iz Zagreba najmanje za tri milijuna i 200 tsiuća američkih dolara što je u protuvrijednosti na dan 3. rujna otprilike 16 milijuna i 600 tisuća kuna', rekla nam je Aleksandra LJuba, glasnogovornica PU zagrebačke. Prema pisanju nekih medija, navodno se radi o predsjedniku Uprave TŽV-a Gredelj Antunu Fabeku te Josipu Biliću.