Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parlamentarni izbori 2016

Grčić: Na ovim izborima građani biraju između sigurnosti ili nastavka ovog kaosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Narodna koalicija predstavila je svoj predizborni program u Dubrovniku. Naglasak je bio na investicijama.

Program su predstavili Branko Grčić, Boris Lalovac i Siniša Hajdaš Dončić. Grčić je istaknuo kako je njihova Vlada najviše ulagala u jug Hrvatske, podsjećajući da je novi terminal zračne luke Dubrovnik počela Vlada Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez podrške SDP o proračunu: 'Prijedlog je udar na najsiromašnije' Slika nije dostupna Rast BDP-a 'Hrvatska se ubrzano oporavlja, očekujemo još bolje rezultate'

Boris Lalovac kazao je kako Siguran smjer nudi stabilnu Vladu.

'Dobro je da su izbori u rujnu, jer u opasnosti dolaze isplate iz proračuna. Što prije dobijemo novu Vladu, to će biti lakše. Nestabilnost koju je štetni eksperiment doveo u Hrvatsku, dovela je do nepovjerenja kod investitora. Teško je vratiti povjerenje investitora, a to se dogodilo ovoj Vladi. Izgubili su povjerenje. Mjere koje predlažemo Hrvatskoj će osigurati daljnju financijsku stabilnost i sigurnost', rekao je Lalovac te dodao kako promjene porezne politike neće prouzročiti nestabilnost u proračunu.

Branko Grčić kazao je kako će SDP nastaviti smanjivati opterećenja na plaće i time poticati potrošnju. 'Na ovim izborima građani biraju između sigurnosti ili nastavka ovog kaosa', kaže Grčić.

'Mi smo bilo Vlada koja je najviše ulagala u jug Hrvatske. Ti se projekti vide. Opipljivi rezultati naše Vlade su tu', kaže Grčić podsjećajući da je novi terminal ZL Dubrovnik započela Vlada Zorana Milanovića.

'Ovo je jedini terminal u Europi koji se financira iz sredstva EU. To je napravila naša Vlada', rekao je Siniša Hajdaš Dončić.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene