Branko Grčić (Foto: SDP)
Branko Grčić (Foto: SDP)

Narodna koalicija predstavila je svoj predizborni program u Dubrovniku. Naglasak je bio na investicijama.


Program su predstavili Branko Grčić, Boris Lalovac i Siniša Hajdaš Dončić. Grčić je istaknuo kako je njihova Vlada najviše ulagala u jug Hrvatske, podsjećajući da je novi terminal zračne luke Dubrovnik počela Vlada Zorana Milanovića.

Boris Lalovac kazao je kako Siguran smjer nudi stabilnu Vladu.

'Dobro je da su izbori u rujnu, jer u opasnosti dolaze isplate iz proračuna. Što prije dobijemo novu Vladu, to će biti lakše. Nestabilnost koju je štetni eksperiment doveo u Hrvatsku, dovela je do nepovjerenja kod investitora. Teško je vratiti povjerenje investitora, a to se dogodilo ovoj Vladi. Izgubili su povjerenje. Mjere koje predlažemo Hrvatskoj će osigurati daljnju financijsku stabilnost i sigurnost', rekao je Lalovac te dodao kako promjene porezne politike neće prouzročiti nestabilnost u proračunu.

Branko Grčić kazao je kako će SDP nastaviti smanjivati opterećenja na plaće i time poticati potrošnju. 'Na ovim izborima građani biraju između sigurnosti ili nastavka ovog kaosa', kaže Grčić.

'Mi smo bilo Vlada koja je najviše ulagala u jug Hrvatske. Ti se projekti vide. Opipljivi rezultati naše Vlade su tu', kaže Grčić podsjećajući da je novi terminal ZL Dubrovnik započela Vlada Zorana Milanovića.

'Ovo je jedini terminal u Europi koji se financira iz sredstva EU. To je napravila naša Vlada', rekao je Siniša Hajdaš Dončić.