Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne da se zastrašiti

Gradonačelnik Ogulina dobio jezive prijetnje: "Imaš dva prekrasna sina, mogao bi ostati bez njih"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijeteće pismo poslano je iz Ogulina 22. studenog i pisano je rukom. Dalibor Domitrović prijavio je sve policiji i u tijeku je istraga. Oni koji pišu ovakve prijetnje neće proći sigurno, poručio je Domitrović.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare gradonačlnik Ogulina i član SDP-a Dalibor Domitrović rekao je da je u ponedjeljak od nepoznatog pošiljatelja primio prijeteću poruku, ali da ga to neće zastrašiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!" Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?"

"Mirno li spavaš gradonačelniče? Imaš dva prekrasna sina... mogao bi ostati bez njih", piše u poruci. Zna se tek da je poslana iz Ogulina 22. studenog, Domitrović je sve prijavio policiji i u tijeku je istraga, piše OGportal.

"Ne znam tko i zašto je ovo poslao, ali to je prijetnja ne samo meni kao gradonačelniku, nego cijelom sustavu i cijelom gradu Ogulinu. Stavio sam sebe i obitelj na raspolaganje kada sam ušao u ovaj mandat i nije uopće primjereno da se na ovakav način ide sa prijetnjom prema meni. Mogu poručiti da, oni koji prijete, koji ne žele rad, disciplinu i mir u Ogulinu, me neće zastrašiti. I dalje nastavljam s borbom za svoj Ogulin, radom koji sam započeo, s projektima i željom da stvorim bolji Ogulin, koji će biti ugodan svim građanima, pogotovo našoj djeci, a oni koji pišu ovakve prijetnje neće proći sigurno", rekao je Domitrović, prenosi OGportal.

Na konferenciji su uz Domitrovića bili i dogradonačelnici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, te tajnik stranke Zlatko Mrvoš, koji su osudili ovakve prijetnje, ali istaknuli i da će onaj koji je ovo napisao snositi posljedice.

"Ovo je strašno, ali i dokaz da Dalibor Domitrović zna što radi", rekla je Ivana Salopek Šumonja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene