Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijeteće pismo poslano je iz Ogulina 22. studenog i pisano je rukom. Dalibor Domitrović prijavio je sve policiji i u tijeku je istraga. Oni koji pišu ovakve prijetnje neće proći sigurno, poručio je Domitrović.


Na izvanrednoj konferenciji za novinare gradonačlnik Ogulina i član SDP-a Dalibor Domitrović rekao je da je u ponedjeljak od nepoznatog pošiljatelja primio prijeteću poruku, ali da ga to neće zastrašiti.

Vezani članci Prazni stolovi ugostitelja Ugostitelji strahuju od novih mjera: ''Opet će nastradati oni koji su od početka pandemije najviše zakinuti'' Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović Gradonačelnik Ogulina iz medija doznao da je pozitivan: ''Počinjemo plaćati danak neodgovornog ponašanja''

"Mirno li spavaš gradonačelniče? Imaš dva prekrasna sina... mogao bi ostati bez njih", piše u poruci. Zna se tek da je poslana iz Ogulina 22. studenog, Domitrović je sve prijavio policiji i u tijeku je istraga, piše OGportal.

"Ne znam tko i zašto je ovo poslao, ali to je prijetnja ne samo meni kao gradonačelniku, nego cijelom sustavu i cijelom gradu Ogulinu. Stavio sam sebe i obitelj na raspolaganje kada sam ušao u ovaj mandat i nije uopće primjereno da se na ovakav način ide sa prijetnjom prema meni. Mogu poručiti da, oni koji prijete, koji ne žele rad, disciplinu i mir u Ogulinu, me neće zastrašiti. I dalje nastavljam s borbom za svoj Ogulin, radom koji sam započeo, s projektima i željom da stvorim bolji Ogulin, koji će biti ugodan svim građanima, pogotovo našoj djeci, a oni koji pišu ovakve prijetnje neće proći sigurno", rekao je Domitrović, prenosi OGportal.

Na konferenciji su uz Domitrovića bili i dogradonačelnici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, te tajnik stranke Zlatko Mrvoš, koji su osudili ovakve prijetnje, ali istaknuli i da će onaj koji je ovo napisao snositi posljedice.

"Ovo je strašno, ali i dokaz da Dalibor Domitrović zna što radi", rekla je Ivana Salopek Šumonja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju