Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik obećanović

'Ako Bog da, u ovom mandatu raskopat ću Jelačić plac i sagraditi metro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bandić najavljuje da će iduće godine početi graditi metro od - Trga bana Jelačića. Prema kojem projektu i s kojim sredstvima, samo on zna. I Bog.

'Ako Bog da u ovom mandatu raskopat ću Jelačić plac', poručio je gradonačelnik Milan Bandić zastupnicima za vrijeme aktualnog sata današnje sjednice Gradske skupštine.

Pročitajte i ovo PR oglas Završen prvi krug natjecanja METRO Junior Top Chef Probijen strop tunela podzemne željeznice u Istanbulu Sve je snimljeno VIDEO Incident u podzemnoj: Bušilicom slučajno probili tunel metroa

A glavni Trg raskopat će zbog gradnje metroa koji bi, kako je kazao gradonačelnik, trebao onuda prolaziti. Bandić je istaknuo kako je gradnja metroa kapitalni projekat koji bi trebao biti gotov za tri godine kada mu i ističe mandat. I dok grad nema novaca za uredenje primjerice Rukometnog doma na Sveticama, dok čekaju gotovi projekti poput nove gradske knjižnice, kampa na Jarunu, kongresnog centra, Bandić samouvjereno porucuje: 'Sve ću to ispuniti'.


Bandić gradi još tri fontane za 18,9 milijuna kuna

'U ovom mandatu sve što sam obećao bit će i napravljeno jer sada imamo instrumente da realiziramo projekte', poručio je Bandić. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene