Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gornjoj Rijeci donacija vrijedna 200.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić danas je stomatološkoj ordinaciji u potkalničkome mjestu Gornjoj Rijeci darovao medicinsku i drugu opremu vrijednu oko 200 tisuća kuna.

Pritom je na prigodnoj svečanosti rekao da je osiguranje zdravstvene zaštite u malim mjestima jedan od glavnih uvjeta da mladi ljudi ostanu u njima živjeti.

Pročitajte i ovo Zahrđali projektil pronađen u garaži u SAD-u - 1 Čišćenje garaže FOTO Htio je muzeju donirati nuklearni projektil, na vrata mu je ubrzo pokucala policija Pomozimo mališanima iz udruge Vukovarski leptirići Pokrovitelj Telemach Dječji osmijeh nema cijenu: Pomozimo mališanima iz udruge Vukovarski leptirići

Pozvao je mlade zdravstvene djelatnike da dođu raditi u manja mjesta, kako je to učinio i stomatolog Josip Majdak, koji je iz Zagreba došao u Gornju Rijeku, najmlađu i jednu od najsiromašnijih općina u Koprivničko-križevačkoj županiji. Riječ je o općini od posebnog državnog interesa.

Najavio je da će Ministarstvo donirati 20.000 kuna kako bi se u
Gornjoj Rijeci uredila igraonica za djecu predškolske dobi.

Opremu stomatološkoj ordinaciji, koja ima oko 2000 pacijenata, Ministarstvo je doniralo na zamolbu općinskih vlasti, koje za nju nisu imale novca.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene