Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

nema žrtava

Gorjela zgrada u Novom Zagrebu: Ugašen požar koji je preplašio Zagrepčane, otkriveno što se zapalilo

Požar na zgradi u Središću (Foto: Dnevnik.hr)
Požar na zgradi u Središću (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Požar na zgradi u Središću (Foto: Dnevnik.hr) Požar na zgradi u Središću (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Požar na zgradi u Središću (Foto: Dnevnik.hr) Požar na zgradi u Središću (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Požar u Novom Zagrebu (Dnevnik.hr) - 6 Požar u Novom Zagrebu (Dnevnik.hr) - 6 Požar u Novom Zagrebu (Dnevnik.hr) - 7 Požar u Novom Zagrebu (Dnevnik.hr) - 7 +8 Požar u Novom Zagrebu (Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/13 >>
U zgradi u izgradnji u Novom Zagrebu jutros je planuo požar koji je prestrašio stanovnike tog dijela grada. Ugasilo ga je 20 vatrogasaca, a priopćeno je da u požaru nitko nije stradao.

U požaru zgrade u izgradnji koja se nalazi u Ulici Brune Bušića u Novom Zagrebu, nije bilo ozliješenih. Prema dosadašnjim informacijama gorio je građevinski materijal, no još se ne zna kako je do požara došlo. 

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Zagrepčane je gusti crni dim uplašio, no panike je nestalo nakon što su vatrogasci stigli na mjesto požara i vrlo brzo ugasili vatru.

Iz zagrebačkog Ureda za upravljanje hitnim situacijama priopćeno je da je Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba u 10:24 sati dobila dojavu o požaru u ulici Brune Bušića.

"Radilo se o požaru građevinskog materijala na zgradi u izgradnji. Na terenu je pet vatrogasnih vozila s 20 vatrogasaca, a dim je bio vidljiv iz cijelog Zagreba. Na terenu su i djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je ugašen i nema žrtava", kaže se u priopćenju Ureda za upravljanje hitnim situacijama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene