Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maras reagirao

Pozvao USKOK na akciju i upozorio: 'HDZ je spreman na sve'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik SDP-a, Gordan Maras, komentirao je na Facebooku najnovije izjave Tomislava Karamarka na račun Bože Petrova.

Sve su jače tenzije između HDZ-a i Mosta i čini se kako je klasični verbalni sukob s oporbom, u ovom slučaju SDP-om, pao u drugi plan. No, upravo iz redova SDP-a redovito stižu komentari o trenutnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj.

Jedan od najaktivnijih 'komentatora' na Facebooku je Gordan Maras. Prenosimo njegov najnoviji post.

'Karamarko nazvao Petrova "kamenom u cipeli" kojeg će se riješiti i nastaviti sa HDZ Vladom ali bez njega. Po pisanju medija HDZ je spreman na sve, trgovinu sa zastupnicima koji nemaju šanse na narednim izborima ući u Sabor, nuđenje tvrtki, obećavanje manjincima.. sve samo da ostanu na vlasti. Mislim da bi USKOK trebao provjeriti navode iz današnjih dnevnih novina zbog potencijalne korupcije.Tome tko želi tako ostati na vlasti bez volje građana mogu samo poručiti: 'No pasaran!'', napisao je Gordan Maras na Facebooku.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Čelnik SDP-a Peđa Grbin Sasuo po Plenkoviću Grbin na posljednjem skupu: "U srijedu birate između korupcije i laži i Rijeke pravde, trećeg nema"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene