Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maras iznio strahove

'Sljedeća dva tjedna će trajati bitka među ljudima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Maras (SDP) je komentirao trenutnu situaciju na hrvatskoj političkoj sceni.

Nije trebalo dugo čekati prvu reakciju SDP-a na jučerašnje izjave sa Sabora HDZ-a. Na Facebooku se oglasio Gordan Maras.

'Kada bi se danas glasovalo, po izjavama i stavovima o Karamarku, 83 zastupnice i zastupnika bi trebalo biti za njegov opoziv. Vidjeti ćemo što naredna dva tjedna nose.

Ne sumnjam u aktivnosti "ispod stola" Karamarka, Brkića i Bandića. Da li će uspjeti svojim "metodama" okrenuti stanje ili će pobijediti moral i vjerodostojnost vidjet ćemo. Ukoliko uspiju, građani će izgubiti svaku vjeru u politiku. Ne smijemo im to dopustiti.

Sljedeća dva tjedna će trajati bitka među ljudima, u Saboru, u medijima, za bolju Hrvatsku ili povratka na staro u "Sanaderovu" Hrvatsku. Obećajem vam, nećemo vas iznevjeriti!', napisao je Gordan Maras.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene