Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naljutio se na neimenovani izvor

Jandroković nije ostao dužan na prozivke s Pantovčaka: ''Tako se ne saziva ni sjednica vatrogasnog društva u nekom selu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković za način na koji je Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sazvala sjednicu o demografiji kaže da se ''tako ne saziva ni sjednica vatrogasnog društva u nekom selu''.

Jandroković se osvrnuo na izjavu neimenovanog izvora iz ureda predsjednice nazvavši ga neprimjerenim. Jutros je, kaže, govorio o svom viđenju situacije vezano za sazivanje izvanredne sjednice. ''Takav pristup nije ozbiljan. Nije ozbiljan zato što ta sjednica nije dogovorena s premijerom'', rekao je.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Parlamentarni izbori 2024. Jandroković stao uz biskupe i objavio da je Google pogriješio: Oglasio se tehnološki div Slika nije dostupna Tko je kome što rekao? Optužbe su pljuštale na sve strane: Ovo je 6 ključnih stvari koje su obilježile buran politički dan

''To je nešto što nije u redu, to je nešto iza leđa i zaslužuje naziv neozbiljno'', rekao je Jandroković prilikom davanja izjave u kojoj je želio razjasniti što je rečeno vezano za poziv predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović premijeru Andreju Plenkoviću na sjednicu o demografiji.

''Nisam nikoga uvrijedio u svom govoru ujutro. Ono što je rečeno u zadnjem dijelu neslužbenog izvora iz Ureda predsjednice Republike, neslužbenih izvora mi je preko glave, da su demografija i blokirani sada in, a da će brzo izaći iz mode, beskrupulozna je i besprizorna laž. Smatram da nije dostojno da takvo što izađe iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske'', rekao je.

''Ona je najavljivala da bi sazvala sjednicu, ali joj je premijer davao do znanja dato nije model po kojem bi trebalo raditi, da postoji Vijeće za demografiju. Po mo mišljenju radi se o običnom politikanstvu'', kazao je Jandroković naljutivši se na riječi neimenovanog izvora iz Ureda predsjednice RH.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene