Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Skup vijećnika

Friščić za transparentnost rada državnih poduzeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Josip Friščić založio se danas za transparentnost rada državnih poduzeća i ustvrdio da nitko iz HSS-a nije došao na neku dužnost samo zbog svoje stranačke iskaznice.

Na skupu vijećnika HSS-a Grada Zagreba na Zagrebačkom velesajmu Friščić je ustvrdio da je država ‘loš gazda ako oni koji u ime države tamo gazduju loše rade, a oni će loše raditi ako ih nitko ne kontrolira, ako je svaki njihov potez pod zaštitom i ako je to nedodirljivo područje’. ‘I zato meni ne smeta da se traži transparentnost i u HEP-u i u HŽ-u i Hrvatskim šumama i Hrvatskim vodama - mi ne bježimo od toga jer smo upravo na tim principu postavili svoje odnose’, rekao je Friščić i dodao da nitko iz HSS-a nije došao na neku dužnost samo zbog svoje stranačke iskaznice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Dobro je više kandidata' Bajs u utrci za predsjednika HSS-a Slika nije dostupna 'Većina zemalja želi Hrvatsku u članstvu' Friščić: Prijevremeni izbori štetili bi završetku pregovora

Pozive sindikata na rujanske prosvjede ocijenio je pozivima na rušenje vlasti koju su izabrali građani, a ne na nuđenje rješenja za bolji život. O odnosima sa Slovenijom i nastavku pristupnih pregovora s EU kazao je kako u HSS-u imaju jasan stav da trgovanja hrvatskim prostorima kao zalogom ili cijenom nastavka pregovora ili ulaska u Europsku uniju neće biti dok HSS sjedi u Vladi. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene