Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo su David i Jovana:

FOTO 'Volimo se, ali večeras navijamo za različite reprezentacije!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Romantična fotografija, slična onoj na kojoj se vide mladić i djevojka koji su ogrnuti hrvatskom i srpskom zastavom koju smo nedavno imali priliku vidjeti, stigla nam je iz Kiseljaka u BiH.

Mladić David Kraljević i njegova djevojka Jovana Bilinac poslali su nam svoju fotografiju, a u mailu su napisali da je David iz Kiseljaka, dok je Jovana iz Istočnog Sarajeva.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

'Inače se volimo, ali večeras navijamo za različite reprezentacije', napisao nam je David.

>> FOTOGALERIJA: Hrvatski navijači spremni za utakmicu Hrvatska-Srbija!

Iako Jovana nije ljubitelj nogometa utakmicu će gledati zajedno u Kiseljaku. 'Jovana nije neki ljubitelj nogometa, ali ja sam vatreni navijač hrvatske reprezentacije, pa se utakmica mora gledati', ispričao je David te dodaje da je s Jovanom u ljubavnoj vezi već dvije godine.

'To što sam ja Hrvat i to što je Jovana Srpkinja nam ne predstavlja nikakav problem. Volimo se bez obzira na nacionalnost. Ja se inače bavim fotografijom, a Jovana je manekenka (inače i aktualna prva pratilja Miss Earth BiH), tako da smo se zahvaljujući tome i upoznali, zbližili i zavoljeli', napisao je David.

Pošaljite nam svoje fotografije s naznakom 'Navijači' na redakcijski mali moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene