Predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipovic posjetio je radionicu udruge Kamensko, koju su osnovale radnice bivseg Kamenskog.


Nedavno su radnice kamenskog od Grada Zagreba dobile prostor za održavanje kreativnih radionica i za rad udruge Otvoreno Kamensko.

>> Trebate dobru krojačicu? Radnice Kamenskog vas čekaju raširenih ruku!

Vezani članci Stjepan Mesić Bivši predsjednici otkrili malo poznate detalje s Pantovčaka: Koja je razlika između terorista i protokola, po kome je paun dobio ime? Ivo Josipović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) "Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Mogla bi pokazati i pijanističke vještine, evo, da je podsjetim..."

Brojni su Zagrepčani već otkrili vrijedne šnajderice sa zagrebačke Knežije. 'Tu na Knežiji djeluje 19 vrsnih tekstilnih radnica, koje posjeduju niz vještina od osmišljavanja modela i krojenja do šivanja. Od Grada Zagreba smo na korištenje dobile prostor za održavanje kreativnih radionica i za rad udruge', otkrila nam je tad predsjednica udruge Otvoreno Kamensko, Đurđa Grozaj, koja je za svoj rad nagrađena i godišnjom nagradom Vlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook