Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građanima dozlogrdilo

FOTO: Jak pljusak ponovno poplavio Pulu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jak pljusak koji je padao u popodnevnim satima ponovno je poplavio Pulu pa se Puljani s razlogom pitaju hoće li doći i dan kada će doživjeti sudbinu koja je nedavno zadesila Istanbul.

Pula nakon svake kiše koja pada duže od dva sata pretvori u Veneciju. Današnja kiša ponovno je napravila velike probleme na Marsovom polju, Portarati i još nekim dijelovima grada, piše Regional Express te dodaje kako se još jednom potvrdilo da je u pitanju vrlo ozbiljan problem te da je prolongiranje njegova konačnog rješenja potpuno besmisleno. 'Ovo što se događa vrlo će brzo prestati biti 'romantična Venecija' i samo pitanje dana kada ćemo doživjeti sudbinu koju je nedavno zadesila Istanbul', kazao je jedan Puljanin.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Nevrijeme iznad Slovenije i Hrvatske Upaljen žuti alarm VIDEO Nevrijeme poharalo Sloveniju, padala tuča promjera 3 centimetra: Kiša i vjetar stigli do Hrvatske

Nevrijeme je zabilježeno i na području Poreča gdje se zbog jakog vjetra i kiše srušilo nekoliko stabala pa su morali intervenirati vatrogasci. Prema podacima pulskih meteorologa, u par sati palo je čak 30 litara kiše po četvornom metru što je bilo dovoljno da se preopterete gradske odvodne cijevi. Županijski centar 112 zabilježio je probleme u Fažani i u središtu Pule gdje su zbog velikih količina vode izlijetali šahtovi pa su morali intervenirati pulski vatrogasci. Tijekom večeri vrijeme se smirilo no meteorolozi najavljuju kišu i tijekom noći. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene