Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi plov za ekipu Nove TV je sutra u 14 sati.


Ekipa Nove TV kreće u obranu naslova desete jubilarne Fiumanke za medije.

Prvi plov za našu ekipu je sutra u 14 sati. Vrijeme, kako prognoza kaže, moglo bi ići natjecateljima na ruku. Osim najavljene kiše, najavljen je i vjetar koji bi mogao napuniti jedra brodova, koji će svoje snage odmjeriti ispred Rijeke.

Subota je rezervirana za tradicionalnu Fiumanku kada će nakon starta u lova na pehare krenuti dvjestotinjak brodova. Regata u subotu kreće u 12 sati.

Prošlogodišnji branitelji naslova Kruno Ladišić, Damir Filipović, DanijelaToplek Pemper, Ževad Bećar i Vanja Margetić, bit će predvođeni iskusnim riječkim skiperom Mladenom Babcem. Na izvlačenju brodova, naš riječki snimatelj Đevad Bećar izvukao je brod pod imenom Rovinj.
 

Vezani članci Divlja gradnja u Rovinju Podivljala bespravna gradnja u Istri: U vinogradima i šumama kuće s bazenima. "To je način da ljudi zarade, a svi problemi ostaju lokalnoj upravi" Slika nije dostupna Ekipa Nove TV brani pobjedničke boje na ovogodišnjoj Fiumanki
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju