Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godinama se skrivao

Filmsko uhićenje u Dubrovniku: Član narko bande skočio s drugog kata u pokušaju bijega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć se u dubrovačkom kvartu Lapad dogodilo pravo filmsko uhićenje.

Sinoć, nešto prije 20 sati, u kvartu Lapad u Dubrovniku u Ulici Mata Vodopića dogodilo se pravo filmsko uhićenje. Naime, policajci iz Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko –neretvanske su uz probijanje ulaznih vrata stana uz ishođeni nalog provaliliu u stan u kojem se, prema dojavi, skrivao član narko podzemlja, piše Slobodna Dalmacija.

Kako spomenuti list navodi, riječ je o članu narko – podzemlja koji je prije nekoliko godina zbog dokazanog sudjelovanja u preprodaji narkotika osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu, ali ju je uspješno izbjegavao i skrivao se na području Crne Gore. Iako je za njim bila raspisana tjeralica, boravio je u više gradova i skrivao se uz pomoć osoba za koje se pretpostavlja da su s njim surađivali u narko – biznisu na području regije.

>> Split: Mladića ustrijelili u nogu kroz unutarnji prozor

Policija je, navodno, doznala da se u svoj grad anonimno vratio prije par dana pa su pratili sva mjesta na kojima bi se mogao pojaviti. Kada je vidio da ga je policija pronašla, muškarac je skočio kroz prozor gdje ga je dočekalo osiguranje.

'40-godišnjak je po nalogu suda, jučer uhvaćen na području Lapada te je rano jutros sproveden na izdržavanje kazne', kazala je za Dubrovnik.net glasnogovornica policija Marija Genero, potvrdivši kako je navedeni pokušao pobjeći policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Ilustracija neuništivi humor "Malo duže trajao od zadnjeg seksa"; "Cijela se Juga probudila prije nas": Urnebesni komentari Crnogoraca nakon potresa

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene