Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka i od Plenkovića

HDZ-ovci zaratili na Facebooku. Filipović čestitao stranačkom kolegi na pobjedi pa ga prozvao zbog kritika

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba na proteklim lokalnim izborima Davor Filipović na Facebooku je čestitao stranačkom kolegi Frankoviću na pobjedi na drugom kraju Hrvatske pa mu usput poslao zanimljivu poruku…

Filipović je prvo Mati Frankoviću čestitao na pobjedi u Dubrovniku te konstatirao da je ona "zasigurno rezultat kvalitetnog rada u protekle četiri godine“.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

"Međutim, ne vidim kako mu ta pobjeda daje za pravo da u medijima komentira izbornu utakmicu u Zagrebu. Svi savjeti i kritike, koji su u svakom slučaju dobrodošli, trebali bi se iznositi za stolom naše političke obitelji. U sportu svaka ekipa sve razgovore vodi u svlačionici, tamo si kaže sve što misli, a na teren izlazi zajedno i svi suigrači ginu jedni za druge kako bi se dobivale utakmice i prvenstva“, napisao je Filipović u objavi, odgovarajući tako na kritički komentar stranačkog kolege koji je jučer u razgovoru za lokalnu televiziju izjavio kako je "kandidat za Zagreb imao vrlo lošu kampanju i nastupe".

Čestitam Mati Frankoviću na pobjedi u Dubrovniku. Ta je pobjeda zasigurno rezultat kvalitetnog rada u protekle četiri...

Objavljuje Davor FilipovićSrijeda, 2. lipnja 2021.

Osim kritike Filipovićeve kampanje, za koju je dometnuo i da je bila "pogrešna jer je kandidat za Zagreb ružno napadao" protukandidate, Franković se usudio komentirati i odnos stranačkog šefa s medijima, s kojima je posljednjih dana razgovarao u neprijatnom tonu.

''Ne mislim da je bilo namjerna provokacija, greške se događaju, svi smo ljudi od krvi i mesa. Sigurno taj gospar koji je tamo stavio potpis nije to namjerno napravio. Zašto bi to napravio namjerno? Ne želim omalovažiti premijera, nije lako biti premijer RH, voditi zemlju u teškoj krizi i istovremeno političke bitke. Nisam za prozivku medija iako sam osobno često bio meta pokušaja diskreditacije, nema političara kojeg su osobno pokušali diskreditirati kao mene, ali sam to stoički podnio i nastavio dalje'', rekao je Franković aludirajući na zaključak Andreja Plenkovića da su komercijalni mediji protiv Filipovića provodili antikampanju pogrešno mu izgovarajući ime.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna važno je zvati se... kako ono? Nećete vjerovati tko je prvi pogrešno napisao ime HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pobjeda se zove imenom - kojim? Komentar Maše Vejnovića: Novinari su stvarno skandalozni - kako su mogli pogriješiti ime najpoznatijeg zagrebačkog HDZ-ovca?

Nakon današnje sjednice Vlade Plenković je izašao pred medije i odgovarao na pitanja, među kojima se dotakao i Mate Frankovića i njegova komentara.

"Mogu svi iznositi svoj stav, no postoji jedno temeljno načelo. Nisam baš siguran da je Mato imao vremena pratiti detalje zagrebačke kampanje. Dobro je da svatko vodi računa o onome za što je zadužen. Cjelinu slike vide oni koji su pomagali svima", poručio je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene