Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski učenici na međunarodnom natjecanju IICYS u Nizozemskoj ostvarili su izvrstan uspje, svi radovi naših učenika osvojili su medalje.


Zlatnom medaljom nagrađen je Domagoj Šegregur za svoj rad „Ribe kao biopokazatelji onečišćenja rijeke Drave “ u kategoriji Ekologije ( VII Gimnazija, Zagreb, mentorica: Vlatka Kuhar)
Srebrnu medalju osvojio je Luka Mesarić za rad “ Europski dabar (Castor fiber L.) – povratnik u naše vodene ekosustave” u kategoriji Ekologije (Srednja škola Prelog, Prelog, mentor: Mišo Rašan).

Vezani članci Kamenolom Matija, Danica i Marko izabrali su neke od najplaćenijih i najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj, evo čime se bave Slika nije dostupna Dan planeta Zemlje: Od malih nogu djeca su ekološki osvještena

>> 10 stvari koje i vi možete učiniti za naš planet

Brončanu medalju osvojili su Dino Dučić i Antonio Tudić za rad “Orhideje šibenske okolice” u kategoriji Ekologije (Gimnazija Antuna Vrančića, Šibenik, mentor: Milenko Milović).
Srebrnu medalju osvojio u kategoriji Experimental Physics osvojio je Ivan Hrabar za rad Hertzovo novo ruho (V. gimnazija, Zagreb, mentor: Želimir Mikić).

Brončanu medalju osvojio u kategoriji Physics osvojio je Filip Šklebar za svoj rad “Efikasnost žarulje u ovisnosti o naponu” (Gimnazija Bjelovar, Bjelovar mentor: Vladimir Božoki).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.