Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaštitnik djece i siromašnih

Evo kako se kod Imotskog slavio Sveti Ante!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sveti Ante slavio se danas kao zaštitnik u mnogim hrvatskim mjestima, a splitska ekipa Nove TV bila je u Vinjanima kod Imotskog. Pogledajte video!

Fešta Svetog Ante u Vinjanima kod Imotskoga. Iz Imotskog je došao tko god je mogao, ali i vjernici sa svih strana. Pješice i iz BiH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Prekrstila' Elronda ZBUNILA JE FIGURICA Umjesto svetom Anti, godinama se molila kralju vilenjaka Slika nije dostupna Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov Kerum priredio pučku feštu besplatnu za sve, osim za proračun grada

'Došli smo pješice iz Tomislavgrada, evo sad idemo na janjetinu', kazao je jedan vjernik. No, prije svega vjernici su poslušali svetu misu. Ante, Antica, Antonela - mnogi su danas slavili imendan.

A iza duhovnog slavlja i ono zemaljsko. Kud će dernek bez gange. I vrijeme je poslužilo. Slavio se sveti Ante i u drugim mjestima. Zaštitnik djece, majki,siromaha, pomoraca, ali i svih onih koji mu se iskreno mole.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene