Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krafna, čokoladni namaz i kruh

Evo kako je ministar Jovanović doživio doručak sa školarcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrazovanja Željko Jovanović, nakon jutrošnjeg doručka s učenicima klesarske škole na Braču, nije bio oduševljen onim što je jeo.

Krafna, čokoladni namaz i kruh - sastojci su doručka za učenike, koji je s njima podijelio jutros i ministar Željko Jovanović.

Pročitajte i ovo Isporuka šeste brze brodice na Braču - 3 Prisustvovao i Beroš Pomorska hitna pomoć doblila šestu brzu brodicu: "Ovo je značajan iskorak u našem javnom zdravstvenom sustavu i tu naš posao ne staje" Snimljene pijavice kod Pule i Brača upaljen žuti meteoalarm VIDEO Opasno vrijeme: Pijavica protutnjala Bračom, druga snimljena kod Pule

>> 'Nastavljamo s provedbom građanskog i zdravstvenog odgoja, a novost je shema školskog voća'

Nakon doručka i tijekom odgovaranja na pitanja medija, Jovanović je rekao da je ravnatelju škole sugerirao da je doručak mogao biti bolji i zdraviji, s voćem i povrćem.

Podsjetimo, jučer je ministar tijekom gostovanja u Dnevniku Nove TV napomenuo i kako želi u škole uvesti šemu školskog voća, kako bi školarci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole na taj način naučili zdravo doručkovati, uz hranu bogatiju voćem i povrćem.

Doručak prvog dana škole sa školarcima, daleko je bio od ministrove šeme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene