Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reporterka Dnevnika Nove TV zavirila je u život čelične grdosije na kojoj iz sigurnosnih razloga snimanje nije dopušteno.


Reporterka Dnevnika Nove TV, Ivana Pezo Moskaljov, jedina je hrvatska novinarka koja je plovila Sredozemljem na američkom nosaču aviona „Harry Truman“ nakon što je napustio Split.

Vezani članci Ivana Pezo Moskaljov u Afganistanu - 15 Ivana, reporterka Dnevnika Nove TV, u Afganistanu je bila četiri puta. Ovo je njezina priča o smrti i užasnim crnim krpama pokraj puta, ali i o nasmiješenim očima bosonoge djece: "Nitko se nije veselio više nego oni..." Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Događanja u Dalmaciji obilježila su ovaj tjedan: Bulj pobunom protiv COVID mjera ukrao politički show

Zavirila je u život čelične grdosije na kojoj iz sigurnosnih razloga snimanje nije dopušteno te prošla nosač uzduž i poprijeko.

Iskrcala se na Kreti, a brod s više od pet tisuća članova posade nastavio je putovanje prema Perzijskom zaljevu, gdje će sudjelovati u oprecijama protiv ISIL-a u Siriji i Iraku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook