Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DORH o napadu u Dugom Selu

Dvojici maloljetnika određen istražni zatvor zbog premlaćivanja vršnjaka: Treći je pušten na slobodu, pogledajte zašto

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojici maloljetnika koji su premlatili dječaka u Dugom Selu određen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, izvijestili su iz zagrebačkog Općinskog kaznenog državnog odvjetništva.

Iz zagrebačkog Općinskog kaznenog državnog odvjetništva su izvijestili kako je dvojici maloljetnika koji su premlatili dječaka u Dugom Selu određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

"Treći maloljetnik (2008.) je pušten na slobodu bez provođenja dokazne radnje ispitivanja budući da je u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio kazneno neodgovoran zbog svoje dobi, odnosno ima 14 godina", izvijestili su iz zagrebačkog Općinskog kaznenog državnog odvjetništva.

Naime, Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu je 18. listopada predložilo sucu istrage provođenje dokazne radnje prvog ispitivanja dvojice maloljetnih hrvatskih državljana (2007. i 2007.) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja iz  te teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija vršnjačko nasilje Trojica maloljetnika kazneno prijavljena zbog premlaćivanja vršnjaka u Dugom Selu

Kako ističu iz DORH-a, maloljetni dvojac (obojica 2007. godište) su zajedno s dječakom 2008. godišta, počinili navedena kaznena djela 8. listopada 2022. u Dugom Selu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene