Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vršnjačko nasilje

Trojica maloljetnika kazneno prijavljena zbog premlaćivanja vršnjaka u Dugom Selu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebačka policija dovršila je istragu o tučnjavi maloljetnika u Dugom Selu. Trojica maloljetnika su osumnjičena i privedena u policijsku jedinicu Policijske uprave zagrebačke dok je Kaznena prijava dostavljena dežurnom Općinskom kaznenom državnom odvjetniku za mladež u Zagrebu.

Policija je objavila kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika starosti 15 godina te jednim starosti 14 godina zbog tučnjave i teškog ozlijeđivanja.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika da su 8. listopada 2022. godine oko 21 sat na otvorenom dvorištu obrazovne ustanove na području Dugog Sela trojica maloljetnika počinila kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi iz čl. 122 st.1 Kaznenog zakona na štetu maloljetnika", objavila je policija..

Pročitajte i ovo Ilustracija NEDOPUSTIVO PONAŠANJE Raste li trend vršnjačkog nasilja? Oglasila se policija o pretučenom dječaku iz Dugog Sela, otkrili koliko su imali ovakvih slučajeva

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na dječaka Gradonačelnik Dugog Sela o slučaju koji je šokirao: "Puno toga ne može ići u javnost, ja uvijek krivim samo roditelje"

Radi se o slučaju vršnjačkog nasilja koje je otkriveno nakon što je otac pretučenog dječaka objavio kako su njegovog sina napala trojica dok je sjedio ispred Osnovne škole Ivan Benković. Cipelarili su ga dok je sjedio na stepenicama ispred škole, a drugi su držali stražu i snimali mobitelom, napisao je otac pretučenog dječaka na društvenim mrežama. Nakon njegove objave javilo se još roditelja iz Dugog Sela koji su kazali da problem vršnjačkog nasilja u ovom gradu postoji već neko vrijeme.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene