Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tajna uspjeha

Sretni igrači podigli više od 200.000 eura u Lutriji: Jedan kaže da nije nikome rekao, ali zna se otkud je

Ilustracija
Ilustracija Foto: Hrvatska lutrija
Više od 100.000 eura osvojio je igrač s interneta, a 80.000 eura podignuo je dobitnik iz Popovače.

Sretni dobitnik koji je u igri Sve ili Ništa na Staru godinu osvojio 80.000 eura podignuo je prošli tjedan svoj dobitak na glavnoj blagajni Hrvatske Lutrije.

"Igram Sve ili Ništa, Loto 6 i Loto 7 te obvezno Eurojackpot. U igri Sve ili Ništa dosada sam jednom osvojio 260 eura", rekao je sretni dobitnik iz Popovače.

Za veliki dobitak saznao je pregledavajući rezultate na teletekstu, pa je nekoliko puta provjeravao listić kako bi se uvjerio da uistinu nije pogodio niti jedan broj.

Pročitajte i ovo Stockholm nesmotrene izjave Zlokobno upozorenje građanima europske države: "Budite spremniji nego ikada za rat"

"Nikome nisam rekao za dobitak, sačuvat ću ga za svoje stare dane", priznao je.

Drugi je igrač 19. prosinca 2023. na Eurojackpotu koji je uplatio na internetu ostvario dobitak 5 te tako osvojio 118.174 eura. Da je upravo on osvojio pozamašnu svotu, otkrio je tek nekoliko dana nakon izvlačenja, kada je provjerio svoj korisnički račun. Već dulji niz godina vjerni je igrač Eurojackpota, a u posljednje tri godine redovito je ponavljao iste tri kombinacije brojeva: "To su random brojevi koje sam jednom prilikom odigrao putem opcije QuickPick. Nastavio sam igrati spomenute kombinacije i nisam se nadao da ću osvojiti ovako velik dobitak. Nisam nikada upoznao nekoga tko je dobio veći iznos na lotu, ali ustrajao sam u igri i na kraju se isplatilo", kroz smijeh je ispričao sretni dobitnik.

Pročitajte i ovo Kina lansirala raketni nosač satelita Einstein Probe - 3 Napeta situacija Uzbuna zbog kineske rakete, građanima stigla poruka na mobitel: "Pripazite na svoju sigurnost!"

Večeras je novo izvlačenje Eurojackpota za iznos od 120.000.000 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene