Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik optužuje

Dubrovnik: Pala dizalica, je li netko namjerno skinuo vijke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć se srušila dizalica u blizini hotela Epidaurus u Dubrovniku. Vlasnik dizalice vjeruje da je netko namjerno skinuo šarafe kako bi ona pala.

Vlasnik dizalice koja se sinoć oko 20 sati srušila u Dubrovniku, Ilija Dugandžić, smatra da je netko namjerno skinuo šarafe kako bi dizalica pala. U skladu s tim, podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

VIDEO Brazil: Golemi kran pao na stadion na kojemu se treba igrati prvi susret SP-a

'Bio sam s policijom na očevidu. Netko je namjerno skinuo šarafe i zakočio dizalicu uslijed čega se ona i srušila. Zbog toga sam na Državnom odvjetništvu podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Osim toga policiji sam izjavio i to da su susjedi još jučer oko 12 sati maknuli svoja vozila koja su bila parkirana u blizini dizalice.

Vjerojatno to nije slučajnost, ali pokazat će istraga', rekao je Dugandžić za Dubrovački vjesnik.

Jedna obitelj više puta upozoravala je da je potrebno maknuti dizalicu, no Dugandžić to nije htio učiniti već im je poručio da plate tisuću eura za njeno razmontiranje.

Dizalica se sada srušila, a tko je za to odgovoran utvrdit će policijska istraga te inspektor zaštite na radu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene