Obavijesti Video Pretražite Navigacija
rat na društvenim mrežama

Most pokrenuo humanitarnu akciju za Šuicu: ''Pomozimo Dubi da postavi krov i fasadu''

Dubravka Šuica (Foto: Dnevnik.hr)
Dubravka Šuica (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dubravka Šuica (Foto: Dnevnik.hr) Dubravka Šuica (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković, Ursula von der Leyen i Dubravka Šuica (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije Dubravka Šuica odlučila se obračunati na Twitteru s GONG-om, oporbom i svima koji je prozivaju zbog vrijednosti imovine. Most je pokrenuo humanitarnu akciju.

Dubravka Šuica u nedjelju navečer na Twitteru je objavila fotografiju "dvorca" svoje obitelji u Cavtatu. Dodala je da je kuća na slici izgrađena 1988. godine i da ju je u subotu uslikao Stijepo Šuica.

Pročitajte i ovo Gong objavio kartu na kojoj možete provjeriti kojoj izbornoj jedinici pripadate Frankenštajnska podjela Ne znate kojoj izbornoj jedinici pripadate? Napravljena interaktivna karta koja vam u tome može pomoći Karta izbornih jedinica u Zagrebu Jedini podijeljeni grad Živite u Zagrebu i ne znate kojoj izbornoj jedinici pripadate? Napravljena interaktivna karta koja vam u tome može pomoći

"Pozdrav iz našeg 31 godinu starog dvorca u Cavtatu, izgrađenog 1988. godine", napisala je.

Šuica, kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije, na svom je profilu na Twitteru ranije u nedjelju napisala kako je pet milijuna eura fake news, odnosno lažna vijest. Aludirala je na navodnu vrijednost svoje imovine, odnosno na zahtjeve oporbe i GONG-a da objavi svoju imovinsku karticu.

Most nezavisnih lista pokreće humanitarnu akciju “POMOZIMO DUBI DA POSTAVI KROV I FASADU”! ''Pridruži se. Pokažimo još jednom veliko hrvatsko srce!'' napisao je Nikola Grmoja na Facebooku.

Kako je Dubravka Šuica od profesorice u srednjoj školi došla do milijunske imovine, jedno je od pitanja koje zanima nevladinu organizaciju GONG. I zato su europarlamentarcima koji će u četvrtak 3. listopada saslušavati kandidatkinju za potpredsjednicu Europske komisije poslali pismo s nizom pitanja.

Premijer Andrej Plenković optužio je GONG da vodi kampanju protiv Šuice. Šuicu je na objavljivanje imovinske kartice pozvao i predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene