Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo bitno

Tražila da se na portal stavi druga njezina fotka jer je ispala 'nesvakidašnje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tekst s fotografijom koja se nije svidjela zamjenici ravnateljice AZOP-a objavljen je prije tri mjeseca.

Dubravka Dolenc, zamjenica ravnateljice Agencije za zaštitu osobnih podataka krajem prošlog tjedna je u više navrata preko svoje glasnogovornice Jelene Bulum, pa zatim i osobno tražila od zagrebačkog portala Zagrebancija da njezinu fotografiju objavljenu uz jedan tekst zamijene drugom koju je poslala mejlom, uz opasku da 'joj se ta čini prikladnija za tekst'.

Pročitajte i ovo Zdravko Vladanović, Udruga predst. suvlasnika stamb. zgrada GZ Stigla odluka Tomaševiću zabranjeno snimanje bacanja smeća, upitno više od 2000 kazni? "Pozivam sve građane koji su dobili kaznu da uđu u žalbeni postupak" Tomašević i radnici Čistoće rok od 90 dana Tomaševiću zabranili da snima gdje i kako građani bacaju otpad. Oglasili se iz Grada te najavili što će napraviti

Zanimljivo je da je tekst objavljen prije tri mjeseca, a nakon što je glavni urednik portala Sanjin Španović već nakon prvog mejla odbio promijeniti fotografiju s objašnjenjem da se fotografije mijenjaju isključivo ako se radi o pogrešnoj osobi na fotografiji, zamjenica ravnateljice je posegnula za novim razlozima zašto traži drugu fotografiju.

Obzirom da nisu 'upalila' uvjeravanja o 'prikladnijoj fotografiji', Dolenc se pozvala na svoje prijatelje, te objašnjavala Španoviću kako su joj prijatelji rekli da je na fotografiji ispala nesvakidašnje, te da je neprepoznatljiva na fotografiji.

Prije toga je i glasnogovornica tražila sve moguće argumente ne bi li fotografija bila zamijenjena drugom, pa je rekla uredniku portala da im je osim kvalitete rada važna i estetika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene