Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državni tajnik Ministarstva obrane Gordan Čačić je na godišnjem odmoru na skijanju u Italiji doživio nesreću na skijaškoj stazi Cortina d'Ampezzo te je prema trenutno dostupnim podacima prevezen u bolnicu u Belunnu u Italiji.


Kako neslužbeno doznajemo, Čačić je stradao kada je na njega na skijaškoj stazi naletio drugi skijaš. Uslijed jakog sudara Čačić je pao u nesvijest te je teško disao. Ubrzo je helikopterom prevezen u bolnicu.

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Užas u Slavonskom Brodu: Oštrim predmetom ozlijedio muškarca, policija ga uhitila Skijanje Suluda snimka skijaša oduševila gledatelje jer je odlična doza adrenalina za početak tjedna

Navodno je došlo do sudara glavama, a skijaš koji se zaletio u Čačića, za razliku od njega, imao je kacigu. Prema neslužbenim informacijama Čačić još uvijek nije došao svijesti i njegovo je stanje ozbiljno. Nakon pregleda odmah je podvrgnut operativnom zahvatu.

Čačić je bivši ravnatelj Vojno-sigurnosne agencije. S te je dužnosti smijenjen nakon afere u kojoj je haški osumnjičenik Mladen Markač snimljen kako sudjeluje u lovu na veprove zajedno s nekim generalima i tadašnjim ministrom unutarnjih poslova Ivicom Kirinom.

Nakon te afere Markač se, zbog nepoštivanja uvjeta boravka na slobodi, morao vratiti u Haag, a Kirin je ubrzo smijenjen s mjesta ministra.