Nakon što je izgubio imovinski spor, sudski izvršitelj ga je zazidao u kuću.

Galerija


Zadarska policija u četvrtak ujutro je asistirala prema nalogu Općinskog suda, a po presudi u imovinskom sporu koja je donesena.

Vezani članci Marihuana u Zadru (Foto: PU zadarska) Pao diler iz Zadra: Maloljetnik mu drogu čuvao, prepakiravao i nosio na dogovorene adrese Nasilje, ilustracija (Foto: Getty) Užas u Lici: Manijak napao žene (93 i 62), prijetio da će ih ubiti i silovati pa pretukao muškarca koji im je htio pomoći

Sudski izvršitelj došao je na adresu obiteljske kuće 57-godišnjeg muškarca. Skinuta su ulazna vrata u kuću, a na mjestu vrata - podignut je zid. Iz policije doznajemo da pritom nije bilo incidenata i sve je prošlo mirno.

No, muškarac nije htio izaći iz kuće već je iz prosvjeda ostao zazidan u njoj. S druge strane podignutog zida, na ulici, ostali su njegova supruga i sin.

Neslužbeno doznajemo da se radi o 57-godišnjem Ž.P. koji je izgubio imovinski spor sa sestrama. Iako je zazidan u vlastitoj kući - nije životno ugrožen jer može iz nje izaći ljestvama ili uz pomoć konopca.

Jandroković izgubio živce i Grmoji poručio: "Prestani govoriti! Reći da ste smeće je malo!"