Tijekom današnje sjednice Sabora došlo je do žestokog obračuna između predsjedavajućeg Gordana Jandrokovića i Mostovca Nikole Grmoja.

Galerija


Prijedlog Mosta da se proglasi isključivi gospodarski pojas (IGP) nije prošao u Saboru, na što je žestoko reagirao Grmoja. 

Vezani članci Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković Jandroković: ''Da postoji kult ličnosti Andreja Plenkovića, suparnici bi bili u mišjim rupama'' Okršaj Grmoje i Jandrokovića u Saboru (Foto: DNEVNIK.hr) Pogledajte žestoki okršaj Grmoje i Jandrokovića: "Dosta nam je vaše udbaške matematike!"; "Sram vas bilo!"

"Od lažnih domoljuba nismo ništa drugo ni očekivali, ponovno ste odigrali za Angelu Merkel i Deutsche Telekom, te Tajanija. Ali što očekivati od Branka Bačića koji je nosio crne torbe u aferi Fimi Media, od čovjeka za kojeg je Wikileaks kazao, za Gordana Jandrokovića Njonju koji je radio protiv hrvatskih interesa u BiH, što očekivati od Josipa Borića ...", kazao je Grmoja vladajućim zastupnicima, nezadovoljan što nije prihvaćen prijedlog Mosta o proglašenju IGP-a odnosno o proglašenje svih suverenih prava koje Hrvatska ima prema Konvenciji UN-a o pravu mora iz 1982..

Jandroković je tu izgubio živce te je Grmoji isključio mikrofon

"Stani govoriti sada ... čuj... prestanite molim Vas ... prestanite... čujte dragi kolega Grmoja, reći da ste smeće je malo", kazao je Jandroković Grmoji.