Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestok obračun u Saboru

Jandroković izgubio živce i Grmoji poručio: "Prestani govoriti! Reći da ste smeće je malo!"

Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr)
Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Tijekom današnje sjednice Sabora došlo je do žestokog obračuna između predsjedavajućeg Gordana Jandrokovića i Mostovca Nikole Grmoja.

Prijedlog Mosta da se proglasi isključivi gospodarski pojas (IGP) nije prošao u Saboru, na što je žestoko reagirao Grmoja. 

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca''

"Od lažnih domoljuba nismo ništa drugo ni očekivali, ponovno ste odigrali za Angelu Merkel i Deutsche Telekom, te Tajanija. Ali što očekivati od Branka Bačića koji je nosio crne torbe u aferi Fimi Media, od čovjeka za kojeg je Wikileaks kazao, za Gordana Jandrokovića Njonju koji je radio protiv hrvatskih interesa u BiH, što očekivati od Josipa Borića ...", kazao je Grmoja vladajućim zastupnicima, nezadovoljan što nije prihvaćen prijedlog Mosta o proglašenju IGP-a odnosno o proglašenje svih suverenih prava koje Hrvatska ima prema Konvenciji UN-a o pravu mora iz 1982..

Jandroković je tu izgubio živce te je Grmoji isključio mikrofon

"Stani govoriti sada ... čuj... prestanite molim Vas ... prestanite... čujte dragi kolega Grmoja, reći da ste smeće je malo", kazao je Jandroković Grmoji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene