Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje iz Ureda predsjednice

Grabar Kitarović za izaslanika izabrala Dragu Prgometa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dr. Drago Prgomet bit će izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u srijedu, u Vukovaru, na svečanosti završetka razminiranja Vukovarsko-srijemske županije.

Informacija da u Vukovar kao posebni izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović stiže Drago Prgomet, potvrđena je iz Ureda predsjednice.

Pročitajte i ovo Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Kažu kako je dr. Prgomet izabran jer je ocijenjeno da je kao hrvatski branitelj koji je i sam preživio prolazak kroz minska polja idealan odabir za izaslanika na velikom događaju za Županiju.

'Predsjednica je bila pozvana na tu svečanost, ali zbog obaveza u Zagrebu neće moći doći', kažu iz Ureda predsjednice. 

Prgomet: Sa zadovoljstvom idem u Vukovar kao izaslanik predsjednice

Saborski zastupnik Hridi Drago Prgomet rekao je da je sa zadovoljstvom prihvatio poziv predsjednice te da će iz Vukovara poslati poruku tolerancije i dijaloga.

'Ne možete odbiti instituciju predsjednice države, a s druge strane, radi se o događaju na određen način na kojem sam i sam involviran. Dakle, radi se o posljedici rata koja je konačno završena, a i sam sam, kao što znate, bio u ratu i jako dobro znam što znače minska polja i koju nesreću donose', potvrdio je Prgomet za Večernje vijesti Nove TV.

Drago Prgomet, koji je autor knjige 'Sakupljači gelera', u Vukovaru bi trebao održati i govor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene