Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štrajk glađu

Dragan Paravinja u zatvoru ne jede, samo pije vodu i puši cigarete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Paravinja već dva tjedna odbija hranu u zatvoru, gdje čeka pravomoćnu presudu za ubojstvo Antonije Bilić, za što ga je sud nepravomoćno osudio na 40 godina zatvora.

'Zatvor je izvijestio Županijski sud u Šibeniku da zatvorenik Dragan Paravinja odbija uzimati hranu od 12. studenog. On se nalazi pod stalnim liječničkim nadzorom, a ukoliko liječnici utvrde da je to potrebno, zatvorenik će biti prebačen u zatvorsku bolnicu', kazao je glasnogovornik suda Branko Ivić.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Red za pučku kuhinju Pomoć najpotrebnijima Dugački red ispred pučke kuhinje: "To je slika našeg svijeta"

Prema pisanju Dalmacijanewsa, Paravinja je pao u depresiju, nakon što je nepravomoćno osuđen na maksimalnu kaznu. U zatvorskoj ćeliji obitava s još četiri zatvorenika, s kojima u posljednje vrijeme gotovo uopće ne komunicira.

>> VIDEO Paravinja: Snimaš li? Jasenovac je bio pošteniji od ovog. Pošteniji!

Prestao je uzimati hranu, pije samo vodu i puši cigarete, a vrijeme uglavnom provodi sam. Kažu da je vidno fizički propao i da je zapravo samo pitanje vremena kad će kolabirati i biti prebačen u zatvorsku bolnicu.

Paravinju je sud nepravomoćno osudio na 40 godina zatvora za silovanje i ubojstvo Antonije Bilić te pokušaj silovanja Marine Damjan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene