Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dragan Paravinja već dva tjedna odbija hranu u zatvoru, gdje čeka pravomoćnu presudu za ubojstvo Antonije Bilić, za što ga je sud nepravomoćno osudio na 40 godina zatvora.


'Zatvor je izvijestio Županijski sud u Šibeniku da zatvorenik Dragan Paravinja odbija uzimati hranu od 12. studenog. On se nalazi pod stalnim liječničkim nadzorom, a ukoliko liječnici utvrde da je to potrebno, zatvorenik će biti prebačen u zatvorsku bolnicu', kazao je glasnogovornik suda Branko Ivić.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Maloljetnik i 19-godišnjak zaradili prijavu: Danima su svakodnevno zlostavljali dijete na šibenskoj plaži Gladne oči (Foto: thechive.com) Gladne oči uvijek znaju proviriti u pravi trenutak, biste li se smilovali ovim ljubimcima?

Prema pisanju Dalmacijanewsa, Paravinja je pao u depresiju, nakon što je nepravomoćno osuđen na maksimalnu kaznu. U zatvorskoj ćeliji obitava s još četiri zatvorenika, s kojima u posljednje vrijeme gotovo uopće ne komunicira.

>> VIDEO Paravinja: Snimaš li? Jasenovac je bio pošteniji od ovog. Pošteniji!

Prestao je uzimati hranu, pije samo vodu i puši cigarete, a vrijeme uglavnom provodi sam. Kažu da je vidno fizički propao i da je zapravo samo pitanje vremena kad će kolabirati i biti prebačen u zatvorsku bolnicu.

Paravinju je sud nepravomoćno osudio na 40 godina zatvora za silovanje i ubojstvo Antonije Bilić te pokušaj silovanja Marine Damjan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook