Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavljeni detalji nesreće

FOTO Ovo je vozač koji je usmrtio djevojku u Tribunju i pobjegao: Bio je drogiran, s njim su u autu bila dvojica mladića

Aktualno Galerija Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Foto: Niksa Stipanicev/Cropix +0 Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju Galerija 1/5 >>
Šibenska policija završila je kriminalističko istraživanje nad troje osumnjičenika u vezi s prometnom nesrećom koja je rezultirala smrću 19-godišnje pješakinje. Glavni je osumnjičenik 57-godišnji vozač kojeg se tereti za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama.

Šibenska policija završila je kriminalističko istraživanje nad troje osumnjičenika u vezi s prometnom nesrećom u kojoj je u Tribunju poginula 19-godišnjakinja koja je hodala nogostupom.

Glavni je osumnjičenik 57-godišnji vozač kojeg se tereti za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. S njim su u automobilu bili 22-godišnjak i 18-godišnjak. 

Prema rezultatima kriminalističkog istraživanja, 57-godišnji vozač upravljao je vozilom bez važeće vozačke dozvole i pod utjecajem opojne droge. U trenutku nesreće nije prilagodio brzinu vozila uvjetima na cesti niti stanju vozila, izgubio je kontrolu, sletio s ceste i udario pješakinju, te je ona na mjestu preminula od zadobivenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Policajci spašavali migrante iz nabujale Save - 3 Akcija u čamcima FOTO Policajci spašavali migrante iz nabujale Save, zapeli na otoku usred rijeke

Pješakinja je stradala samo stotinjak metara od svoga doma, a mještani Tribunja godinama upozoravaju kako je mjesto nesreće kritična točka na prometnici te su slali dopise da se ondje postave uspornici.

Poslije nesreće osumnjičeni trojac napustio je mjesto događaja ne pruživši pomoć unesrećenoj osobi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Izjava za medije Plenković o 30 promijenjenih ministara: "To je potpuno bezvezna teza. Samo ih je dvoje otišlo zbog nekog problema"

Svi osumnjičeni predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Tribunj, općina s nešto više od 1500 stanovnika, zavijen je u crno. Načelnik općine Marko Grubelić proglasio je trodnevnu žalost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene