Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MJEŠTANI ZGROŽENI

Tragedija u Tribunju: Na nogostupu vozač usmrtio djevojku (19) pa pobjegao, proglašeno tri dana žalosti

U Tribunju se oko 2:40 u nedjelju dogodila strašna nesreća. Poginula je 19-godišnja djevojka.

Šibensko-kninska policija objavila je da je u nedjelju oko 2:40 sati iza ponoći u Tribunju poginula jedna osoba u prometnoj nesreći.

U nesreći je preminula 19-godišnja djevojka. Policija je iza podneva u nedjelju objavila detalje nesreće, a potom i da je pronašla vozača. 

"Prometna nesreća se dogodila na način da je vozač upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, u lijevom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, kao i stanju vozila, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izlijeće na uzdignuti betonski nogostup te vozilom nalijeće na 19-godišnju pješakinju. Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19- godišnjakinja je preminula na mjestu događaja.

Nakon što je izazvao prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć unesrećenoj osobi.

Nedugo nakon prometne nesreće pronađen je osobni automobil koji je sudjelovao u nesreći, dok je u tijeku intenzivna potraga za vozačem", objavila je splitska policija iza podneva. 

Mjesto prometne nesreće u Tribunju Mjesto prometne nesreće u Tribunju (Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell)

U  nedjelju oko 14 sati stigla je vijest da je pronađen vozač. 

"Provedenim mjerama i radnjama pronašli smo osobu koju dovodimo u vezu s prometnom nesrećom te se dovodi u prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje. O rezultatima istraživanje i svemu utvrđenom naknadno ćemo vas izvijestiti", javlja policija. 

Pročitajte i ovo Zgrada u Sinju - 1 Nesreća u Sinju Djevojčica na koju je pao kamen operirana u splitskoj bolnici: "Situacija je ozbiljna, osam sati smo morali čekati na nove informacije"

Mještani su zgroženi i ožalošćeni

Načelnik općine Tribunj Marko Grubelić rekao je kako je ovo tragedija za cijelo mjesto, mlad život. Cura od 18 godina, krasno dijete. Naša sumještanka, baš tragedija". Najavio je otkazivanje adventskih proslava te proglasio tri dana žalosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene